Nadine Gerrits

Crossfit level 1 trainer, RPM coach, GRIT Strength coach, Personal trainster, Functioneel voedingscoach vanuit de Chivo methode, Fitnessinstructrice, sportvastencoach, functional trainer. Nadine gelooft dat de sleutel tot succes ligt in het feit of er resultaten geboekt gaan worden. Wanneer er resultaten worden geboekt, volgt de motivatie vanzelf. Niets toffer dan te merken dat je er goed in wordt of dat je sterker wordt. Als klein meisje wilde ze binnenhuisarchitecte of journaliste worden en wilde ze vrede op aarde. Als vrouw wil ze een GYM runnen waar iedereen zich thuisvoelt en wil ze nog steeds vrede op aarde.

Alwin Coolen

CrossFit level 1 trainer, Master Kettlebell instructor via Overload. Alwin is in zijn dagelijkse leven ook trainer maar dan op het gebied van persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Hij heeft zijn hele leven lang gesport. Vanuit defensie deed hij mee aan survival runs. Later beperkte zich dat tot hardlopen en krachttraining. Tot hij in aanraking kwam met CrossFit. Na zoveel jaren sporten, was er opeens weer een vernieuwde drive. Als klein jochie wilde hij graag bij de commando's, dat is gelukt en hij wilde F16 piloot worden. Dat is niet gelukt maar hij heeft ooit wel meegevlogen dus hij is een tevreden mens. Hij wil dat The GYM een community wordt waarbij mensen komen sporten omdat het gaaf is en niet omdat het moet.

Florian Wilming

Vroegah was Flo een pizza-etende nerd maar nu eet hij alleen nog maar pizza. Daarnaast traint hij zich nu uit de naad. Eén van onze eerste leden was hij en nu is hij coach. Hij heeft Fitvak A gedaan en zijn CrossFit level 1 gehaald. Hij is enorm gedreven in de sport maar wel sociaal. Hij houdt van pizza en haat double unders. Bedreven in alle gymnastics movements aan de bar. Hij vliegt door het rek heen. “Being challenged in life is inevitable, being defeated is optional”